onsdag 22 augusti 2012

Home sweet home, but an amazing trip!

Då var vi hemma efter nästan en månads resande i USA. Det har varit en fantastisk resa som har bjudit på riktigt häftiga saker och väldigt god mat. Jag tänkte att jag skulle bjuda på några godbitar här på bloggen. Ni har ju fått se lite redan så jag visar direkt bilder från en av de godaste restaurangerna vi var på.

I Las Vegas hängde vi väldigt mycket vid poolen eftersom det var väldigt varmt och kvavt, och vi började prata med ett par där som brukade komma dit på semester varje år för det var så billigt för dem. Vi frågade efter lite tips med shopping och restauranger och fick ett superbra tips om en kinesisk restaurang som heter PF Chang's. Vi gick dit och provade och det skulle visa sig vara en av de godaste restaurangerna jag ätit på. Egentligen var det kanske inte något superspeciellt men bara så himla gott. Vi delade en förrätt som bestod av salladsblad som man fyllde med en köttröra och till varmrätt åt vi båda en lite starkare kycklingrätt.1 kommentar:

  1. Välkommen hem!! Ni verkar ha haft det helt underbart :) såå mycket god mat ni provat, blir ju hungrig hör ;) hoppas vi kan ses snart! Puss

    SvaraRadera