måndag 29 oktober 2012

Paket på posten

I fredags dök det upp ett paket i brevlådan. Det är inte varje dag man får paket så jag blev väldigt exalterad, och med all rätt visade sig. Omslaget vad dock inte så fint då det liknade en hundbajspåse, men innehållet var helt fantastiskt. I den gråa, blanka bajspåsen låg nämligen ett finare paket i lila med snöre. Jag öppnade det och blev lite konfunderad när jag såg de något osammanhängande sakerna. Det var en tändsticksask, en chokladask, en karta över Falkenberg och en guide över Falkenberg. Dessutom låg där ett kuvert med en sten fasttejpad på. Jag öppnade kuvertet och fick en förklaring som var så fin. Paketet var från en barndomsvän som numera bor i Falkenberg. Hon ville gratulera till förlovningen och gjorde de genom de olika sakerna.

Jag citerar:
Tändstickor för att hålla gnistan vid liv.
Chokladasken - "life is like a box of chocolates, you never know what you are going to get".
Guide och karta över Falkenberg - Ni är alltid välkomna på en weekend (inklusive helpension).
Stenen som symboliserar livslång vänskap.

Det stod även mycket mer fint, men det håller jag för mig själv. För er som känner mig så vet ni vad stenen betyder om jag nämner att den har hämtats under en viss bro....hehe. Hela paketet var så klockrent och underbart. Tusen tack! Det värmde i hjärtat vill jag lova.

3 kommentarer:

  1. Vilken härlig överraskning! :)

    SvaraRadera
  2. Haha men va pinsamt att du la ut det här :P och bajspåse? Skulle skickat en rosa till dig istället ;) puss

    SvaraRadera
  3. Jag hoppas inte att det gjorde något att jag lade ut det. Det var ju inte bajspåsen som var viktig, men det var komiskt att den såg ut som en hundbajspåse :)

    SvaraRadera